• Welcome to Българският националистически форум.

Сидеров в пререкания с екипаж на "Луфтханза"

Започната от Red Rose, 03 Фев 2010, 20:14:06

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Петкан

Цитат на: генерал Вазов - 18 Мар 2010, 20:47:26
Аз поне мисля, че в този форум всички сме равни пред правилника, и не може да има по-равни, нали? Тъй че, всеки който не нарушава правилата, би следвало да може да пише и изразява своето мнение без страх, че може да бъде баннат. Както и всеки който ги нарушава, без значение дали е модератор или не, да знае че може да си получи последствията.
Съгласен съм с тебе!
Не трябва обаче да се сипят хули от рода на "комуняга",само защото мненията не съвпадали.
Декларирам,че ненавиждам комунизмът,защото неговото съществуване е довело България до днешното нелепо положение.
Също така не вярвам,че хора,които са се клели във вярност на БКП и са градили кариера заради обвързаността си с тази партия,могат да бъдат истински демократи.
Същото важи и за тази категория обслужващи ги индивиди,които са техни слуги в името на собственото си благосъстояние.
През т.нар. "преходен период" се нагледах достатъчно,наслушах се на хвалебствия за този или онзи,но в края на краищата България продължава да потъва и причините за това са чисто управленски.
Отговорностите за това са на всички управляващи и не би трябвало да се стига до митологизиране на личности,които не допринасят за развитието на България с управленски действия.
Медийните изяви са някаква особена проява на политическа потентност,която свършва веднага след кадъра.
Ad honores

eдин Бългaрин

Цитат на: omerzen - 16 Мар 2010, 00:36:59
Едно уточнение. Тези тук в този форум които не харесват Волен Сидеров , не са комуняги защото са прекалено млади момчета за да са били някога комуняги.

Второ уточнение - може би четенето не ти е любимото занимание, затова ще повторя, какво съм написал по-горе:
ЦитатОтново грозна, злобна и червена лъжа по адрес на омразния на всички комуняги Сидеров.

Я сега момчето да каже, къде прочете, че съм нарекъл "Тези тук в този форум които не харесват Волен Сидеров" - "комуняги"?!
Казах, че Сидеров е омразен на всички комуняги, което е безспорен факт. Оттам насетне не ме интересува ти или някой твой съмишленик в този форум дали ще се самоопредели като комуняга, понеже и на вас Сидеров все ви пречи.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Петкан

Сидеров подкрепя комунягата Борисов-
(телохранител на комунягата Тодор Христов Живков) и конкубинката му Цветелина-дъщеря на отявления комуняга Иван Абаджиев.
Комунягата Доган-агент "Сава" е също приятел на Борисов.
Ad honores

omerzen

Цитат на: eдин Бългaрин - 18 Мар 2010, 22:07:25
Цитат на: omerzen - 16 Мар 2010, 00:36:59
Едно уточнение. Тези тук в този форум които не харесват Волен Сидеров , не са комуняги защото са прекалено млади момчета за да са били някога комуняги.

Второ уточнение - може би четенето не ти е любимото занимание, затова ще повторя, какво съм написал по-горе:
ЦитатОтново грозна, злобна и червена лъжа по адрес на омразния на всички комуняги Сидеров.

Я сега момчето да каже, къде прочете, че съм нарекъл "Тези тук в този форум които не харесват Волен Сидеров" - "комуняги"?!
Казах, че Сидеров е омразен на всички комуняги, което е безспорен факт. Оттам насетне не ме интересува ти или някой твой съмишленик в този форум дали ще се самоопредели като комуняга, понеже и на вас Сидеров все ви пречи.
На мен лично Волен не ми пречи. Волен най вече пречи на себе си и най много на АТАКА от лятото на миналата година.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

eдин Бългaрин

Цитат на: Петкан - 18 Мар 2010, 22:32:38
Комунягата Доган-агент "Сава" е също приятел на Борисов.

Е, това поне засега е въздухарска глупост. И аз съм се съмнявал в това понякога, ама никога не съм намирал аргументи. Онази снимка, на която Бойко Джамията стои близо до Доган, не е нищо. Простоватото охранителче през годините с кибицал до кого ли не. Това не го прави приятел на охраняваните обекти.

Цитат на: Петкан - 18 Мар 2010, 22:32:38
Сидеров подкрепя комунягата Борисов-

Това е вярно. Само че го подкрепя, не защото е комуняга, а защото на последните избори българският народ избра комунягата Борисов да го управлява. И Сидеров реши, че е по-добре да подкрепи Боко Джамията, отколкото да се обърне срещу него, след което или Бойко Джамията ще намери подкрепа от ДПС, или направо ДПС и БКП отново ще се върнат във властта.
Лесно е за разбиране, стига да не си обзет от телешката омраза, характерна за всички бенесари, менесари и пр. мърлячи.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.

eдин Бългaрин

Цитат на: omerzen - 18 Мар 2010, 22:39:11
Волен най вече пречи на себе си и най много на АТАКА

Това е безсмислица.
Волен е АТАКА и АТАКА е нищо без Волен.
Ако някой от вас си е мислил, че АТАКА е партия като другите, в която по върха може да се връткат всякакви помияри, мазняри, конформисти, заговорници и пр., жестоко се е лъгал.
АТАКА е партия, създадена от Волен Сидеров и ще съществува, докато Волен волю или неволю реши да се оттегли. Следа оттеглянето му ще е много трудно АТАКА да продължи да съществува.

omerzen

Идеите с които беше създадена АТАКА не са само на Волен. И не само Волен създаде АТАКА. В нейното създаване учасваха много хора. Вярно  покрай Волен , но и покрай 20-те основополагащи принципа бяха привлечени много националисти. Вярно е също че Волен се оказа блестящ оратор. Това го подчерта и Валери Симеонов и спря до тук. За съжаление колкото Волен е впечатляващ оратор , толкова е и слаб партиен ръководител. Просто не можа да се изгради и като добър стопанин и ръководител на партия. Също и че той понесе много предателства което е вярно , но и това не го оправдава че се заобгради с лакеи и лицемери които само го подвеждат и прави гаф след гаф. Волен допусна и една фундаментална грешка-впрегна цяла партия да работи за семейсвото му и кръгът около него. Разчитайки на сляпа вярност и преданост от партийните членове и симпатизанти. Груба грешка! Чак такава ориенталска преданост и вярност българите нямат! Например в редиците на ДПС обикновените турци може и да ходят със закърпени гащи , да ядът хляб и сол , да се пребиват от бачкане от сутрин до вечер , но не си задават въпроси. Как и защо техните партийни лидери забогатяват? До като българите задават въпроси и търсят техния отговор. И още по лошо. Волен допусна Капка и нейните най близки роднини да се месят в партийните дела. И да и угажда на капризите на Капка. Волен така и не разбра че една партия не може да бъде семейна собственост. Особенно българска партия. И най накрая и най лошото е че енергията на българския национализъм беше разпиляна.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Panzerfaust

Цитат на: eдин Бългaрин - 18 Мар 2010, 22:48:14
Цитат на: omerzen - 18 Мар 2010, 22:39:11
Волен най вече пречи на себе си и най много на АТАКА

Това е безсмислица.
Волен е АТАКА и АТАКА е нищо без Волен.
Ако някой от вас си е мислил, че АТАКА е партия като другите, в която по върха може да се връткат всякакви помияри, мазняри, конформисти, заговорници и пр., жестоко се е лъгал.
АТАКА е партия, създадена от Волен Сидеров и ще съществува, докато Волен волю или неволю реши да се оттегли. Следа оттеглянето му ще е много трудно АТАКА да продължи да съществува.

Абсолютно вярно!
Друг е въпросът, с какво IQ (коефициент на интелигентност) трябва да си, за да подкрепяш тази партия след последните събития, а и по-рано!?
О, и да!!! В Атака се връткат всякакви помияри, мазняри, конформисти, но това, че си сляп за тези неща не те извинява! Глупостта няма очи!

eдин Бългaрин

Цитат на: Panzerfaust - 19 Мар 2010, 00:11:49

Друг е въпросът, с какво IQ (коефициент на интелигентност) трябва да си, за да подкрепяш тази партия след последните събития, а и по-рано!?

И кои точно "последни събития, а и по рано" те притесняват? Може би се смущаваш от факта, че АТАКА винаги е била против спонсора на расатевците - Гоце?
Ако е така - имаш сериозен аргумент срещу АТАКА.
Бравос.

Генерал Колев

Прокуратурата в германския град Франкфурт е прекратила разследването срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров е съобщи пред БНТ говорителят на компанията Дорис Мьолер-Шой.

Досъдебното производство срещу него е било спряно още преди седмица, защото се е извинил на екипажа и двама полицаи.

Информацията обаче се съобщава едва днес, тъй като според действащите разпоредби Сидеров е трябвало да бъде уведомен пръв.

На 3 февруари Сидеров предизвика суматоха на борда на самолет от София до Франкфурт.

Във въздуха той влязъл в конфликт с екипажа, хвърлял храна и нарекъл стюардесите "расистки" и "арийки". Затова на земята са го чакали полицаи, които обаче също били обиждани от българския политик. При отпътуването си от Германия дни по-късно, лидерът на "Атака" предвидливо се извинил на засегнатите.

Именно заради това те оттеглили исковете си срещу него. Така до дело няма да се стигне, тъй като прокуратурата го разследва за обида, а обидените са приели извиненията.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2874211

България над всичко!

Петкан

Сега очаквам да се посипят обвинения,че екипажът на "Луфтханза" са банда пияни антибългари от еврейски произход и далечни роднини на Ахмед Доган,преселници в Германия. :-D
Ad honores

BulgarianBlood

Каква ирония. Волен, уж виден български националист, уж пишещ срещу "властта на Мамона", обижда германки, че били "арийки". Подозрително.

Петкан

Цитат на: BulgarianBlood - 29 Мар 2010, 22:27:10
Каква ирония. Волен, уж виден български националист, уж пишещ срещу "властта на Мамона", обижда германки, че били "арийки". Подозрително.
От милинкаджия роден в началото на циганската махала в Ямбол,"специализирал" пи ар в "Мултигруп" и вживяващ се в ролята на Адолф Хитлер... би могло да се очаква всичко.
Ad honores

omerzen

Ами какво следва  .....
Сидеровистите да почерпят. Първи да се отчете колегата "Един българин". Щото ни е под ръка. Пък аз ще почерпя за някой друг повод.
Приемам 2 ракии от онази троянската. С една салатка и нещо газирано.

А пък Владко да спретне цяла трапеза.   :-D

Преспанец

Не е норално човек да се извинява за нещо, което не е направил.
Явно Волен го е направил...

Similar topics (5)

Отговори: 62
Прегледи: 13871

Отговори: 7
Прегледи: 3252

Отговори: 4
Прегледи: 2942

Отговори: 15
Прегледи: 5598