• Welcome to Българският националистически форум.

Ще спечели ли Волен Сидеров следващите президентски избори, ако се кандидатира?

Започната от Националистичен, 06 Ное 2010, 22:51:52

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

цар Калоян

Цитат на: Националистичен - 10 Ное 2010, 15:45:02
На митинга в Пловдив Волен ясно каза, че дните на подкрепата към ББ са преброени.
[/quote]
На всички е ясно, че атакистите не блеситте с интелект но не е нужно да го доказваш постоянно.
Волен е прав- дните на бибитко са преброени- остават му още доста до парламентарните през 2013 година, защото предсрочни няча да има именно заради твоя вожд и учител Волен.
И това ли ти е доказателството- Волен казал? Че ти ако използваш думите му за доказателство отдавна да си побъркал от врътканията на шефа ти.

цар Калоян

Цитат на: генерал Вазов - 10 Ное 2010, 15:42:53
А ти имаш ли идея какво означава думичката бюджет, как се формира и т.н.? Или само си говориш, ей тъй, да ти минава времето?
Не само че имам идея (по- точно понятие) какво означава бюджет на страна, но и съм убеден, че именно гласуването на годишния бюджет на всяка една държава е най- показателното за това кой е опозиция и кой- управляващ. И за разлика от теб, платения клакьор на Волен, аз пиша истината такава, каквато е.

генерал Вазов

тоест ти смяташ, че можеш да направиш по добър бюджет от финансовото министерство???

Veskou

Цитат на: цар Калоян - 11 Ное 2010, 14:22:58
Цитат на: Националистичен - 10 Ное 2010, 15:45:02
На митинга в Пловдив Волен ясно каза, че дните на подкрепата към ББ са преброени.

Не знам колко са преобрени ама в шоуто на Иван и Андрей, Волен каза, че "правителството ще си изкара мандата до край благодарение на подкрепата на АТАКА" - Репортажа още го има в сайта, пък и съм го постнал като тема в раздела на АТАКА.
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

НационалистиченTopic starter

Ако ББ сдаде властта, нали знаеш кой ще направи новия кабинет ?
Аз съм против баш бакъна, но съм още по-против мазните комунисти, към които всъщност числя иББрикчията.

Rumbata

Цитат на: Националистичен - 11 Ное 2010, 18:30:53
Аз съм против баш бакъна, но съм още по-против мазните комунисти, към които всъщност числя иББрикчията.

Добре де, а тогава какво правиме?
Долу комунистите и ченгетата!

Absinthia

генерал Вазов

Цитат на: rumbata - 11 Ное 2010, 21:46:13

Добре де, а тогава какво правиме?

Вие точно нищо, защото не съществувате на политическата карта.

Veskou

Тук си много прав! И това НЕ трябва да става! Но това в  никакъв случай НЕ значи, че АТАКА трябва да подкрепят ГЕРБ абсолютно безусловно, както правят в момента! Трябва да накарат ГЕРБ поне малко да се съобразяват с АТАКА.
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Петкан

Цитат на: Veskou - 11 Ное 2010, 23:12:21

Тук си много прав! И това НЕ трябва да става! Но това в  никакъв случай НЕ значи, че АТАКА трябва да подкрепят ГЕРБ абсолютно безусловно, както правят в момента! Трябва да накарат ГЕРБ поне малко да се съобразяват с АТАКА.
Бойко е другата страна на медала-от едната страна пише ДПС и БСП,а от другата ГЕРБ и АТАКА.
Това ще рече,че българофобията на ДПС и БСП днес се провежда от ГЕРБ и АТАКА.
С какво се е подобрил живота на българите от времето на ГЕРБ и АТАКА?
С нищо!!!
Ad honores

НационалистиченTopic starter

Цитат на: Петкан - 12 Ное 2010, 00:13:05
Цитат на: Veskou - 11 Ное 2010, 23:12:21

Тук си много прав! И това НЕ трябва да става! Но това в  никакъв случай НЕ значи, че АТАКА трябва да подкрепят ГЕРБ абсолютно безусловно, както правят в момента! Трябва да накарат ГЕРБ поне малко да се съобразяват с АТАКА.
Бойко е другата страна на медала-от едната страна пише ДПС и БСП,а от другата ГЕРБ и АТАКА.
Това ще рече,че българофобията на ДПС и БСП днес се провежда от ГЕРБ и АТАКА.
С какво се е подобрил живота на българите от времето на ГЕРБ и АТАКА?
С нищо!!!
АТАКА управляваща партия ли е ? В Коалиция ли е с ББ ? Ако АТАКА имаха повече власт ,щяха да оправят държавата.

FELDMARSCHALL

опълченец

Волен Сидеров ще се кандитира и ще е редно Герб да върнат подкрепата, макар че не вярвам... Бойко иска да е премиер, а не президент, а Цветанов си върши прекрасно работата като министър на вътрешните работи.
Волен би бил президентът, който българите очакваме толкова години!
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

цар Калоян

Цитат на: генерал Вазов - 11 Ное 2010, 14:45:19
тоест ти смяташ, че можеш да направиш по добър бюджет от финансовото министерство???
Не се прави на луд, че не разибарш какво ти говоря. Пък може и да не разбираш- ти си атакист, и то отявлен, коеуто е вече диагноза.
А сега да видим кой подкрепи бюджета (макар и на първо четене)

ГЕРБ и Атака прокараха Бюджет 2011 на първо четене
С гласовете на ГЕРБ и ,,Атака" бюджетът на страната за следващата година беше приет от Народното събрание. Гласуваха 202 депутати, от които 130 гласуваха ,,за", 58 ,,против" и 14 ,,въздържали се", всичките от ,,Синята коалиция".
http://news.ibox.bg/news/id_1300881971

Ало, генерал Вазов, май не сте в опозиция, а?
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

цар Калоян

Цитат на: Националистичен - 12 Ное 2010, 00:42:41

АТАКА управляваща партия ли е ? В Коалиция ли е с ББ ? Ако АТАКА имаха повече власт ,щяха да оправят държавата.
Прочети ми горния линк и престани да ни разсмиваш.

Similar topics (5)

Отговори: 2
Прегледи: 1798

Отговори: 29
Прегледи: 10144

Отговори: 13
Прегледи: 4609

Отговори: 7
Прегледи: 3251