• Welcome to Българският националистически форум.

Ще спечели ли Волен Сидеров следващите президентски избори, ако се кандидатира?

Започната от Националистичен, 06 Ное 2010, 22:51:52

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Kuber

Колкото първообраза му Жорж Ганчев стана президент, толкова и Волен ще стане президент. Бойкоборисовски "националисти" не ни трябват, благодаря!

Rumbata

Цитат на: генерал Вазов - 11 Ное 2010, 23:07:02
Цитат на: rumbata - 11 Ное 2010, 21:46:13
Цитат на: Националистичен - 11 Ное 2010, 18:30:53
Ако ББ сдаде властта, нали знаеш кой ще направи новия кабинет ?
Аз съм против баш бакъна, но съм още по-против мазните комунисти, към които всъщност числя иББрикчията.

Добре де, а тогава какво правиме?

Вие точно нищо, защото не съществувате на политическата карта.

Зная, че много ви се иска да е така - да ни няма. Ама нали точно това ви питам: след като вие съществувате на политическата карта като придатък на ГЕРБ, каква полза от това? Какво ще промените, след като сте част от статуквото?!
Долу комунистите и ченгетата!

опълченец

Съгласен съм с напълно с последния пост на Авитохол, точно така стоят нещата.
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

генерал Вазов

Цитат на: rumbata - 27 Ное 2010, 19:36:38
Аз съм против баш бакъна, но съм още по-против мазните комунисти, към които всъщност числя иББрикчията.

Зная, че много ви се иска да е така - да ни няма. Ама нали точно това ви питам: след като вие съществувате на политическата карта като придатък на ГЕРБ, каква полза от това? Какво ще промените, след като сте част от статуквото?!

Не ни се иска да ви няма, вас ви няма. А и не ни интересувате. Въобще не интересувате никой в България. Това че аз се дърлям с вас не значи нищо. Аз го правя за удоволствие. А това какви сме ние и дали ви харесваме-пак не ме интересува. България е свободна държава, като не харесваш дадена партия не гласуваш за нея и готово. И това че ти румба не гласуваш за нас( а за ДПС, според половин Монтана) не ме интересува. Просто ти си ми безразличен.

Rumbata

Цитат на: генерал Вазов - 28 Ное 2010, 14:15:51

Не ни се иска да ви няма, вас ви няма. А и не ни интересувате. Въобще не интересувате никой в България. Това че аз се дърлям с вас не значи нищо. Аз го правя за удоволствие. А това какви сме ние и дали ви харесваме-пак не ме интересува. България е свободна държава, като не харесваш дадена партия не гласуваш за нея и готово. И това че ти румба не гласуваш за нас( а за ДПС, според половин Монтана) не ме интересува. Просто ти си ми безразличен.

Ето пак глупости, лъжи и клевети по мой адрес, поръсени с голяма доза високомерие, което е без покритие! Вазоff, засрами се - кой от Монтана твърди, че аз съм човек на ДПС и съм гласувал за ДПС, освен 2-3 аутсайдери, които чакат Сидеров да ги оноди!
А сега пак да те питам, щото гледам, че нещо ти минава покрай ушите: как ще промените статуквото, като сте част от него?

П. П. Смея се от сърце на думите ти, че България била свободна държава! Ех... не е лесно да си слуга на Мамона!

генерал Вазов

какво статукво бе, ти пак влизаш в някакви теории на конспирацията. Иначе миналата седмица бях в Монтана и така говореха хората, че си бил човек на ДПС. Аз не знам не те познавам.

Rumbata

Цитат на: генерал Вазов - 28 Ное 2010, 16:26:50
какво статукво бе, ти пак влизаш в някакви теории на конспирацията. Иначе миналата седмица бях в Монтана и така говореха хората, че си бил човек на ДПС. Аз не знам не те познавам.

Е как какво статукво?! Не аз съм го измисли - чел съм книгите на твоя работодател. Там той пишеше некои неща, за които е разбрал от други автори. Ама сега не му уидисва да пише за масони и чифути - повече му допада пачката.
Инак, то се видя кои са били хора на ДПС - тия, които ви представляваха неколко пъти в РИК - знаеш за кои хора говоря. И тия, които ти наричаш "хора" - неколко аутсайдера в Монтанската АТАКА - сигурно те си повтарят като папагали клеветите от едно време. Хайде, единият, т. н. Данчо Малокутловски, се помина тази година, Бог да го прости, ама кажи останалите кои са - да видиме!

FELDMARSCHALL

лалов, ти първо си оправи задълженията, бъди коректен с хората и тогава давай акъл и се прави на морален стожер. :-D

генерал Вазов

FELDMARSCHALL

генерал Вазов

Петкан

Цитат на: генерал Вазов - 28 Ное 2010, 14:15:51

ЦитатАко ББ сдаде властта, нали знаеш кой ще направи новия кабинет ?
Вече не ме интересува това,дали ББ ще сдаде властта!
Според някои от форума,ако ББ не е управляващ България...небето ще се срути върху всинца ни,а това го прави пожизнен владетел.
Ad honores

опълченец

Цитат на: FELDMARSCHALL - 28 Ное 2010, 18:06:11
лалов, ти първо си оправи задълженията, бъди коректен с хората и тогава давай акъл и се прави на морален стожер. :-D
Искаш невъзможното, той и на живо си се държи по същия начин като и по форумите.

опълченец

Цитат на: rumbata - 28 Ное 2010, 16:41:47
Цитат на: генерал Вазов - 28 Ное 2010, 16:26:50

Е как какво статукво?! Не аз съм го измисли - чел съм книгите на твоя работодател. Там той пишеше некои неща, за които е разбрал от други автори.
Владо ги има всичките книги на Волен с автограф от него. Ама по всичко личи, че или не ги е чел или въобще не е съгласен с написаното...

генерал Вазов

Similar topics (5)

Отговори: 2
Прегледи: 1798

Отговори: 29
Прегледи: 10145

Отговори: 13