• Welcome to Българският националистически форум.

Волен Сидеров ще е кандидатът за президент на "Атака"

Започната от Amenhotep, 13 Яну 2011, 21:46:49

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

генерал Вазов

Абе ***, ти не можеш и да пишеш нормално и един път без да обиждаш?

omerzen

Цитат на: Исперих - 21 Яну 2011, 22:36:31
Напълно подкрепям един Бългaрин,независимо, че имаме нЕкои противоречия!!!
И аз също съм на това мнение.  

Цитат
Абе смръдло, ти не можеш и да пишеш нормално и един път без да обиждаш?
Г-н Генерале, не смяташ ли че тук модератор bg_gb би трябвало да се намеси?
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

генерал Вазов

отстрани има едно бутонче-информирай модератор, използвай го, вместо да разводняваш темата.

rumena moma

Браво  Генерале ! (bow) 
Никакви модератори не трябва да се месят. Иначе не бихме забелязали твоят ОТКРОВЕН ПРОГРЕС .....

ЦитатАбе смръдло, ти не можеш и да пишеш нормално и един път без да обиждаш?

(clap)

Поласкана съм , че поне за малко си извадил ОБОНЯТЕЛНИЯТ си орган от генеталите на твоят ШЕФ , та започна на преценяваш , кой колко ,,СМЪРДИ".

Hatshepsut

Волен Сидеров - кандидат за президент

Волен Сидеров ще е кандидатът на ,,Атака" за президент на предстоящите избори. Най-много до месец ще се знаят имената на кандидатите за кметове и за общински съветници по общини. Това съобщи лидерът на националистите в Ямбол. Пред журналисти той потвърди, че на практика е започнала предизборната кампания. Ямбол е втория град от обиколката на Волен Сидеров из страната. Лидерът на ,,Атака" бе категоричен, че парламентарната му група ще продължи да подкрепя ГЕРБ, защото другото означавало дестабилизация на страната, президентско правителство и нови избори, което в момента не е нужно на държавата. Подкрепата обаче не е безусловна - ако от ГЕРБ направят генерални завои в политиката си е тръгнат в друга, неправилна, посока, от ,,Атака" ще променят отношението си. Сидеров съобщи още, че е твърдо зад Цветан Цветанов, защото министърът на вътрешните работи бил с големи ,,заслуги в борбата срещу организираната престъпност". А тези, които му искали оставката - отляво и от дясно - говорели като обучени в ,,един щаб и това е щаба на октопода, а Костов и Станишев говорят с гласа на мафията."

Волен Сидеров беше посрещнат с обичайния възторг от членовете на партията, този път възгласите бяха ,,Волен президент!". Лидерът на ,,Атака" получи и символичен подарък - макет на черешовото топче. Активистите пък бяха дарени с календари с лика на Волен и символите на партията.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=667864

Петкан

Цитат на: Hatshepsut - 12 Фев 2011, 19:33:54
Волен Сидеров - кандидат за президент

Волен Сидеров ще е кандидатът на ,,Атака" за президент на предстоящите избори. Най-много до месец ще се знаят имената на кандидатите за кметове и за общински съветници по общини. Това съобщи лидерът на националистите в Ямбол. Пред журналисти той потвърди, че на практика е започнала предизборната кампания. Ямбол е втория град от обиколката на Волен Сидеров из страната. Лидерът на ,,Атака" бе категоричен, че парламентарната му група ще продължи да подкрепя ГЕРБ, защото другото означавало дестабилизация на страната, президентско правителство и нови избори, което в момента не е нужно на държавата. Подкрепата обаче не е безусловна - ако от ГЕРБ направят генерални завои в политиката си е тръгнат в друга, неправилна, посока, от ,,Атака" ще променят отношението си. Сидеров съобщи още, че е твърдо зад Цветан Цветанов, защото министърът на вътрешните работи бил с големи ,,заслуги в борбата срещу организираната престъпност". А тези, които му искали оставката - отляво и от дясно - говорели като обучени в ,,един щаб и това е щаба на октопода, а Костов и Станишев говорят с гласа на мафията."

Волен Сидеров беше посрещнат с обичайния възторг от членовете на партията, този път възгласите бяха ,,Волен президент!". Лидерът на ,,Атака" получи и символичен подарък - макет на черешовото топче. Активистите пък бяха дарени с календари с лика на Волен и символите на партията.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=667864

ЦитатВолен Сидеров ще е кандидатът на ,,Атака" за президент на предстоящите избори.
...и ще спечели на геврека дупката.

ЦитатЛидерът на ,,Атака" бе категоричен, че парламентарната му група ще продължи да подкрепя ГЕРБ, защото другото означавало дестабилизация на страната
...и безрадостни,и  безпарични дни за вожда...

ЦитатВолен Сидеров беше посрещнат с обичайния възторг от членовете на партията, този път възгласите бяха ,,Волен президент!".
...на брой около 150 човека,без да броим убийците на момчето,което бе заклано и нарязано на парчета от сина на местния атакистки лидер Кенаров и още двама негови приятели.

ЦитатАктивистите пък бяха дарени с календари с лика на Волен и символите на партията.
...на раздяла е прието да се дава нещо за спомен.
...
...
Ad honores

rumena moma

|-(

Волен Сидеров започна кандидатпрезидентската си кампания 

"Сидеров: Нищо не осребряваме и не извиваме ръце с подкрепата за кабинета - 20 яну

Сидеров: Готви се преврат, подкрепата ни за вота е логична - 19 яну

Волен Сидеров: Тодор Живков имаше качества на държавник - 16 ное
Кандидатпрезидентската кампания на "Атака" вече започна, обяви в родния си град Ямбол лидерът на партията Волен Сидеров, цитиран от БНР. Според Сидеров "Атака" вече има предимство пред останалите партии, тъй като кандидатурата му за президент е заявена и избирателите имат яснота. Той призова лидерите и на другите партии, които ще издигат кандидати за президент, да го сторят по-бързо:

На журналистически въпрос за готовността на партията за местните избори Сидеров отговори, че водената от него формация ще участва и в тях самостоятелно, до два месеца местните структури ще обявят своите кандидати за кметове и за общински съветници. Той каза, че очаква партията да се представи по-добре, отколкото на местните избори през 2007 г., да бъдат спечелени повече места за общински и за селски кметове, да бъдат избрани и повече общински съветници. Коалиции ще бъдат правени единствено в районите със смесено население, докато в останалите общини кметските кандидатури ще бъдат самостоятелни, заяви Волен Сидеров.

Бойко Борисов ще извърши голяма грешка, ако отстрани от правителството Цветан Цветанов, за което истерично настояват и отляво, и отдясно, коментира още лидерът на "Атака". Според него Цветанов има несъмнени заслуги в борбата с организираната престъпност и точно затова е атакуван от политици като Костов, Станишев и Янев, които говорят днес еднакво с езика на мафията."

rumena moma

:^)
  Тъй де , ако нямаше силните анти-дпс настроения , внушени от Атака , то нямаше да има такова консолидиране на потенциалните избиратели на ДПС . Фактите са си факти - откакто има Атака, ДПС си увеличиха процента значително . Същевременно Герб прави подаръци на ДПС , но Волен мълчи. Просто защото и нуждата от ДПС и нуждата от Атака се изчерпa.

ВОЛКО не беше ли се скатал от казармата?!  Достоен главнокомандващ ЩЕ бЪде!

Авитохол-165

Цитат на: rumena moma - 13 Фев 2011, 00:57:51
:^)
  Тъй де , ако нямаше силните анти-дпс настроения , внушени от Атака , то нямаше да има такова консолидиране на потенциалните избиратели на ДПС . Фактите са си факти - откакто има Атака, ДПС си увеличиха процента значително .
Това са глупости. ДПС си увеличи гласовете, защото бяха в управлението. Анти-ДПС настроенията нямат нищо общо, пък дори и да имаха, какво, да не се говори срещу ДПС ли?
ЦитатВОЛКО не беше ли се скатал от казармата?!  Достоен главнокомандващ ЩЕ бЪде!
Причината е проблем с очите. Но пък ти успя да се изсереш в темата за смъртта на един човек, колко му е да се подиграваш със здравословните проблеми на хората. Лешояди и хиени е мека дума за вас.

Nordwave

И Сидеров обяви кандидатурата си за президент Волен Сидеров ще е кандидатът на "Атака" за президент на предстоящите избори. Най-много до месец ще се знаят имената на кандидатите за кметове и за общински съветници по общини.
Това съобщи лидерът на националистите вчера в Ямбол, цитиран от Дарик. Пред журналисти той потвърди, че на практика е започнала предизборната кампания.
Волен Сидеров е вторият човек, който официално обяви кандидатурата си за президент. Преди него това направи Алексей Петров.
Ако Алексей Петров е кандидат за президент каква е логиката Маджо, Таки да не се кандидатират, риторично попита Сидеров.

Лидерът на "Атака" бе категоричен, че парламентарната му група ще продължи да подкрепя ГЕРБ, защото другото означавало дестабилизация на страната, президентско правителство и нови избори, което в момента не е нужно на държавата. Подкрепата обаче не е безусловна - ако от ГЕРБ направят генерални завои в политиката си и тръгнат в друга, неправилна, посока, от "Атака" ще променят отношението си.

Сидеров съобщи още, че е твърдо зад Цветан Цветанов, защото министърът на вътрешните работи бил с големи "заслуги в борбата срещу организираната престъпност". А тези, които му искали оставката - отляво и от дясно - говорели като обучени в "един щаб и това е щаба на октопода, а Костов и Станишев говорят с гласа на мафията.

Мафията вече говори с гласа на политици и журналисти. Това заяви днес по БНР лидерът на ,,Атака". Той настоя, че мафията се опитва да събори управлението и не подбира средства. Такава обстановка досега не е имало, подчерта Сидеров.

Ние станахме държавата на флашките и ,,патрашките", това е много ненормално. Вместо да се говори за идеи и визия какво да се прави, ние се занимава със СРС и флашки, коментира той. Според него това идва от мафиотския кръг, който иска страната да се дестабилизира. Той смята, че сините говорят с гласа на мафията и заради това искат оставката на вътрешния министър Цветан Цветанов. http://dnes.dir.bg/news/prezident-volen-siderov-7987997?nt=10

rumena moma

ЦитатПричината е проблем с очите. Но пък ти успя да се изсереш в темата за смъртта на един човек, колко му е да се подиграваш със здравословните проблеми на хората. Лешояди и хиени е мека дума за вас.
:$
Авитохоле , айде ако обичаш малко по нежно с "глаголчетата" /изсереш/ !
Не ми се ще да ти отговарям на поредната простотия , все пак съм дама . 
Я ми кажи обаче , кой в ония ТУРГЕНЕВСКИ времена , одтърваваше казармата заради проблем в очите ? 
Аз съм от   по - новото   поколение  и не съм била съпричастна на казармените истории . Но баща ми , който е малко по- възрастен от Сидиров ми каза : - Никой ! В  най - тежките   случаи са ги прощали в трудови войски .  Той лично има едноок съученик , който си е карал казармата , като поп .
Добре ти е известно , че тая приказка от "1001 нощ"  не я вдява почти никой . 
Но се върти и друга  по- логична информация за случая  със Сидеровия неосъществен войниклък :  На младини имал психично заболяване. Лекуван  в с. Хаджи Димитрово от д-р Серафимов, който е още жив .   Тази  теза  , май звучи по евиденциално  ! ?!?!

До колкото за Кочовска ..... !
Не желая да коментирам покойната , запазвам мнението за себе си, но ми прави впечатление факта, че както се разболя веднага дотърча при т.н. традиционна медицина, тръшна се и се остави да я лекуват "незнаещите и неразбиращи" лекари . Ми що се не допита до астрала какво да прави и не се самоизлекува ?

Авитохол-165

Цитат на: rumena moma - 14 Фев 2011, 00:56:32
Добре ти е известно , че тая приказка от "1001 нощ"  не я вдява почти никой . 
Не, не ми е известно подобно нещо, защото имам близък роднина, който не е карал казарма точно заради такъв проблем.
ЦитатНо се върти и друга  по- логична информация за случая  със Сидеровия неосъществен войниклък :  На младини имал психично заболяване. Лекуван  в с. Хаджи Димитрово от д-р Серафимов, който е още жив .   
Къде се върти тази информация, във вестник "Папарак" ли?

rumena moma

Цитат на: Авитохол-165 - 14 Фев 2011, 01:53:20
Къде се върти тази информация, във вестник "Папарак" ли?
(wasntme)
Тази информация я бях прочела преди време във вестник  "Днес" , по повод някаква си мега - изцепка на Сидеров / едно от казионните му изказвания по медиите / . Просто ми направи впечатление и сега я цитирам по повода .
До колкото до "Папарак"..... !  Самият Волен а и половинката му , се отнасят доста словоохотливо в подобни  ЖЪЛТУРКИ .    Най вече , " Шоу" и "Шок" . Мине ,  не мине , току цъфнат с някое интервю . На смени се редуват .
Айде сега , моля ти се,  не ми казвай , че и с това не си запознат  !

Авитохол-165

Цитат на: rumena moma - 14 Фев 2011, 12:14:42
Тази информация я бях прочела преди време във вестник  "Днес" , по повод някаква си мега - изцепка на Сидеров / едно от казионните му изказвания по медиите / . Просто ми направи впечатление и сега я цитирам по повода .
Тази "информация", ако беше вярна, от 2005 насам помиярските медии щяха да се насерат я разнасят. Близко е до ума(ако имаш такъв), че става въпрос за партенка.
ЦитатДо колкото до "Папарак"..... !  Самият Волен а и половинката му , се отнасят доста словоохотливо в подобни  ЖЪЛТУРКИ .    Най вече , " Шоу" и "Шок" . Мине ,  не мине , току цъфнат с някое интервю . На смени се редуват .
Айде сега , моля ти се,  не ми казвай , че и с това не си запознат  !
Не, не съм запознат. Не чета "жълтурки". Но маса ***, като някои моми в този форум, вярващи,  че Сидеров не е ходил в казарма, щото е луд или пък че бил агент Сотир, ги четат. Все пак, Сидеров явно иска да достигне и до тази *** аудитория.

Исперих

Само на мене ли ми се струва, че Сидеров ще се опита да изтъргува безпринципната си подкрепа за герб, срещу подкрепата на Боко за неговата кандидатура?
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Similar topics (5)

Отговори: 2
Прегледи: 1798

Отговори: 51
Прегледи: 14956

Отговори: 9
Прегледи: 4864