• Welcome to Българският националистически форум.

Кредото на парвенюто: "Дреме ми за България... Карам голям и тежък джип"

Започната от Петкан, 08 Май 2011, 22:34:33

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Петкан

Прочетох някои мнения в тази статия:
http://www.webcafe.bg/id_1804414272_Kyutek
Останах неприятно изненадан от безочието на един читател,возещ се в "голям и тежък джип" и  изпратил детето си да учи в чужбина.Може да се помисли,че след като е преуспял в живота,би трябвало и да е благороден към средата,в която живее,но той казва друго:
16 азът | 08.05.2011 14:32
"Дреме ми за българия... Карам голям и тежък джип. Детето ми учи в чужбина... Оправяйте се какато знаете, скапан народ".

...
...
Някои хора се вълнуват,че на протеста против циганизацията на България имало 30 човека...Защо?
Мисля,че тези тридесет души се явяват реалното отражение на бездушието в оскотялата България,където идеалите са останали само в мечтите на не чак толкова много хора.
Всичко други са заети-някои с джиповете си,а останалите със скапанящината си...
Упадъкът е вездесъщ и дори най-големите оптимисти не виждат светлината в тунела.
Живеем във Фермата и това е всичко.
Бъдете здрави и не се вълнувайте-скотобойната няма да ни се размине!
Ad honores

perfuratorabg

Ами той тоя с тежкия джип и детето в чужбина и другите подобни нему ни докараха до това положение.Така че търси вината в него и ако наистина ти е жал за България и за българите,хвани тая угоена свиня и я заври под собственият му джип и се поразходи няколко пъти отгоре му хем да му пробваш джипа как върви хем да отървеш България от едно говедо.Щото тоя джип го е купил с моите и с твоите пари дето сме ги внасяли в държавната хазна за да имаме държава а благодарение на тая долна комунистическа мърша държава няма,българската нация изчезва,България я разпродават на парче на чужденците и наистина на никой не му пука за нас българите.Не забравяй че Бойко също кара джип и гарга на гарга око не вади,така че не чакай от него да раздава възмездие щото и той е в кюпа с тарикатите дето ни обраха.

Ако не се вдигнем срещу комунистическата престъпна зган,няма да я бъде нито България нито българската нация.А иначе лайното с джипа е прав като казва че не му пука за нищо освен за личното му благоденствие защото си е комунист а те са си такива и ни го показват и доказват вече 65г. а ние продължаваме да им вярваме че ни обичат и всичко правят за наше добро.Дай си имота на мене,дай си и парите на мене,на ти ей тия комунистически лозунги в замяна,един шут задника да ходиш да бачкаш в чужбина като роб на чужда икономика за жълти стотинки според техния стандарт и те уверявам че всичко това го правя за твое добро вервай ми,пък аз ще пратя децата ми да учат в чужбина с твоите пари и ши са фръцкам с джипове из България и раята да гладува а аз господар на цяла България а всички вие сте ми роби и дазнайте обаче че ви обичам и всичко го правя за ваше добро и за светлото ви бъдеще.

Индивидуалист

те са с джипове защото за тях вече тук е Африка
сафари мафари

очаквам да подкарат и камиони после
забавиха се нещо

за тъпанара с дебела тиква и врат тенекията е идол
лъскава тенекия и света е негов
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

BulgarianBlood

Цитат на: Петкан - 08 Май 2011, 22:34:33

Упадъкът е вездесъщ и дори най-големите оптимисти не виждат светлината в тунела.

Виж какво... НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА БЪДЕМ ОПТИМИСТИ.

Този форум се казва "форум на българските националисти" и се предполага, че тук пишат такива хора. Не се казва "форум на българските нещастници и загубеняци".

Ако някой от тук е песимистичен и вярва в разни апокалиптични сценарии за България, нека или си промени възгледите или просто да пише на друго място! Такова мислене не е полезно!

п.п. съжалявам, ако мнението е изглеждало рязко.

Петкан

Цитат на: BulgarianBlood - 11 Май 2011, 19:36:36
Цитат на: Петкан - 08 Май 2011, 22:34:33

Виж какво... НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА БЪДЕМ ОПТИМИСТИ.

Този форум се казва "форум на българските националисти" и се предполага, че тук пишат такива хора. Не се казва "форум на българските нещастници и загубеняци".

Ако някой от тук е песимистичен и вярва в разни апокалиптични сценарии за България, нека или си промени възгледите или просто да пише на друго място! Такова мислене не е полезно!

п.п. съжалявам, ако мнението е изглеждало рязко.
ЦитатВиж какво... НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА БЪДЕМ ОПТИМИСТИ.
Още колко време? :-)
Ad honores

BulgarianBlood

Цитат на: Петкан - 11 Май 2011, 22:45:41

ЦитатВиж какво... НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА БЪДЕМ ОПТИМИСТИ.
Още колко време? :-)

Колкото трябва.

penko

Цитат

Ти  пък  къде  го  видя  това  светло  бъдеще  22  години  надолу  отиваме  някой  да  вижда  светлина   в   тунела  ?   |-(     тази  светлина  ядели  се  пие  ли ,  се  какво  представлява  тази  дума   светло   бъдеще  ?   :^)

А  този  със  джипа  бих  го  попитал  за  да  си  купи  тежкия   джип  колко   ли  душички  е   изгорил   ако  ще  и  летяща  чиния  да  си  купи  накрая  всички  завършват  с  2 кубика   пръст  отгоре  .   :pop:    мошеници  .  

Similar topics (5)

Отговори: 103
Прегледи: 22964

Отговори: 25
Прегледи: 4522

Отговори: 56
Прегледи: 9496