• Welcome to Българският националистически форум.

Клетва....

Започната от Стратег, 25 Юли 2010, 19:04:56

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мишок

Видях я в галерията и се замислих.
Няма вече честа на православната вяра, няма всемогъщия Бог има само някакви безкрайни тъпизми и чуждопоклоничество.

Жалка история.Все нещо не им харесва на тия наши националисти братче. Шапките не били важни, ножовете не били важни, униформите и те и то по принцип нищо не им е важно. Бога и Той не им е важен - защото от верата иде истина , а тя пък изобличава и осветява ненормалноста.
За това и нищо никога не се случва.
Педеругите си направиха парада, циганите си трепат българи и само едно малко БНС показва някакъв живот. Там разните АТАКИ ВМРО каракачанов-Кубадински и БНРП не ги търси братко. Ама инач привърженици много.
Абе само това БНС ли е в тази България бе хора и само тази шепа народ ли са българи ?
Пък после един келеш по комунистически ме заклеймява че съм в чужбина. Е какво да правя в България, да му слушам на него и подобните идиоти глупостите за розети и космоси ли ? Да ям некачествена и отровна храна, да мизерувам и да давам данъци на комунистите дето задкулисно си управляват още ?
Е не , нема да стане, по-добре в чужбина - поне некой лев ще искарам.

България над всичко - казват забравилите Бога и верата националисти. Това и аз съм го викал, но като се замислих спрях да го казвам. Какво ще стане като поставиме България над здравия разум например ? Ще стане това дето ни се е случвало вече и стана и с Сърбия.
Седи ли България над здравия морал, трезвия ум или над Бога и верата ?
Според мене не трябва да седи.

Родолюбец IYI

Ем че да бе кютай си там в италия, духай на италианеца за няколко евро повече но не смей мен да наричаш безродник. Напълни си прилично джобчето, ожени се за някоя апенинка, кръсти децата си луиджи и роберто, научи ги на италиански а пък другото кучета го яли. То не ти влиза в работата

Цитат на: Стратег - 25 Юли 2010, 19:40:37
България над всичко - казват забравилите Бога и верата националисти. Това и аз съм го викал, но като се замислих спрях да го казвам. Какво ще стане като поставиме България над здравия разум например ? Ще стане това дето ни се е случвало вече и стана и с Сърбия.
Седи ли България над здравия морал, трезвия ум или над Бога и верата ?
Според мене не трябва да седи.

Нееее специално за тебе над всичко седи собствения ти пърдялник и неговото благополучие така че работи в тая насока а останалото остави то просто не ти идва отвътре

Kondolov

Заклевам се в Бога, вярата и честта си, че ще се боря до смъртта си за свободата, добруването на българите в Мизия, Тракия и Македония и че ще защитавам българщината навсякъде, където тя е в опасност! Няма да предавам нито с думи, нито с действия идеите на Организацията и не ще издавам поверените ми тайни.
В противен случай нека бъда наказан, както повелява традицията на ВМРО!

Да живее България!

Заклех се!
Единство и сила.

Мишок

Цитат на: kondolov - 26 Юли 2010, 13:13:36
Заклевам се в Бога, вярата и честта си, че ще се боря до смъртта си за свободата, добруването на българите в Мизия, Тракия и Македония и че ще защитавам българщината навсякъде, където тя е в опасност! Няма да предавам нито с думи, нито с действия идеите на Организацията и не ще издавам поверените ми тайни.
В противен случай нека бъда наказан, както повелява традицията на ВМРО!
Да живее България!
Заклех се!
И на кого се закле така - на Кубадински ли ? Питай ги от ВМРО защо са дали магазин под наем на българомразката и проислямска фирма ПРИНЦЕС ? Даже наема дето им вземат е малък. Ама сте дали задниците на исляма та знае ли се. Въпросния магазин е точно под централата на ВМНЕРО и е за злато и сребро.

Мишок

Цитат на: Родолюбец IYI - 26 Юли 2010, 06:26:03
Ем че да бе кютай си там в италия, духай на италианеца за няколко евро повече но не смей мен да наричаш безродник. Напълни си прилично джобчето, ожени се за някоя апенинка, кръсти децата си луиджи и роберто, научи ги на италиански а пък другото кучета го яли. То не ти влиза в работата
Пак си се надценил и си започнал да ми даваш акъл, ако да нямаш за себе си.
Абе ти на колко години си бе келеш ? Работиш ли и работил ли си някога а ?
Щото май си готованец а ?

Amenhotep

Мишок, от вчера те гледам и ти се чудя на тъпотията ...

К`во беснееш за Клетвата?

Ти КОПРИВЩИЦА чувал ли си, знаеш ли какво е станало там на 20-ти Април 1876 г.?
За копривщенските революционери и за тяхната клетва чувал ли си?
Ами за Тодор Каблешков?

Явно не си чувал и не знаеш ... ама иначе да злобееш много знаеш...

Родолюбец IYI

Цитат на: Стратег - 26 Юли 2010, 19:24:15
Цитат на: Родолюбец IYI - 26 Юли 2010, 06:26:03
Пак си се надценил и си започнал да ми даваш акъл, ако да нямаш за себе си.
Абе ти на колко години си бе келеш ? Работиш ли и работил ли си някога а ?
Щото май си готованец а ?

На достатъчно години за да заплюя едно жалко имигрантче което се опитва да лекува болната си имигрантска съвест пишейки тоталните простотии в интернет

Аменхотеп с прост и ограничен безмозъчен индивид е немислимо да се спори. Още повече ако е презрян имигрант

omerzen

Абе той и Волен много се кълнеше ама ....
Тъй че да не избързваме с клетвите и най вече да не вярваме на тези които ги дават.
Клетвата е прекалено сериозна работа.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Amenhotep

Цитат на: omerzen - 28 Юли 2010, 10:40:50
Абе той и Волен много се кълнеше ама ....
Тъй че да не избързваме с клетвите и най вече да не вярваме на тези които ги дават.
Клетвата е прекалено сериозна работа.

Не набърквай Волен навсякъде ако обичаш.

А и революционерите от Копривщица удържаха на клетвата си ... повечето бяха изклани като кучета от мръсния душманин.

Мишок

Цитат на: Родолюбец IYI - 28 Юли 2010, 05:46:27
На достатъчно години за да заплюя едно жалко имигрантче което се опитва да лекува болната си имигрантска съвест пишейки тоталните простотии в интернет
Абе дай конкретни отговори на въпросите ми бе готованецо.

Мишок

Цитат на: Amenhotep - 28 Юли 2010, 12:34:29
А и революционерите от Копривщица удържаха на клетвата си ... повечето бяха изклани като кучета от мръсния душманин.
А наследниците на тези герои какво правят а ? Позорят паметта им с антихристиянството и чуждопклоничеството си, както и с ненормалните си предпочитания към исляма.

Amenhotep

Цитат на: Стратег - 28 Юли 2010, 19:23:53
Цитат на: Amenhotep - 28 Юли 2010, 12:34:29

А наследниците на тези герои , какво правят а ? Позорят паметта им с антихристиянството и чуждопклоничеството си, както и с ненормалните си предпочитания към исляма.

Всеки приятелю, отговаря сам за себе си.

Ти мислиш ли, че в момента правиш нещо градивно и полезно, плюейки върху всички?
Какво точно можеш да постигнеш по този начин, освен да се изпокараш с всичко живо?

Мишок

Цитат на: Amenhotep - 28 Юли 2010, 19:43:30
Ти мислиш ли, че в момента правиш нещо градивно и полезно, плюейки върху всички?
Какво точно можеш да постигнеш по този начин, освен да се изпокараш с всичко живо?
Родомразеца не е всички, а нещата дето ни ги пробутва ДС-то са си за плюене.

Amenhotep

Цитат на: Стратег - 28 Юли 2010, 19:53:41
нещата дето ни ги пробутва ДС-то

Тангризма от ДС ли е дошъл?

Б`ах мааму! Тая конспирация не я бях усетил!  (wasntme)

Мишок

Цитат на: Amenhotep - 28 Юли 2010, 20:12:24
Цитат на: Стратег - 28 Юли 2010, 19:53:41
нещата дето ни ги пробутва ДС-то
Тангризма от ДС ли е дошъл?
Б`ах мааму! Тая конспирация не я бях усетил!  (wasntme)
Е как бе - не беше ли другарката дъщетя на бай Тошо Людмила именно по тези древни божества.
Ти от къде мислиш че дойде този бум с тангра ? Я погледни кой и какъв е Елтимир. Ходил си из СССР както и когато си поиска и даже бил и член на КГБ сектата на Висарион.