• Welcome to Българският националистически форум.

Волен Сидеров ще е кандидатът за президент на "Атака"

Започната от Amenhotep, 13 Яну 2011, 21:46:49

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

AmenhotepTopic starter

Волен Сидеров ще е кандидатът за президент на "Атака"

"На предстоящите избори няма да играем в комбина. Не сме обсъждали евентуална подкрепа за ГЕРБ" - подчерта в предаването "Под лупа" на ТВ "Европа" председателят на ПГ на "Атака" Волен Сидеров. Той каза още, че ДАНС е хванала РЗС в манипулации. Сезирана е и прокуратурата.

Волен Сидеров ще е кандидатът за президент на "Атака". Това каза самият той в предаването "Под лупа" на ТВ "Европа" и отбеляза, че ще издигат собствени кметове и листи във всички общини. Според него политическата битка си е политическа и "ако се наложи да изляза срещу ГЕРБ, ще я водя". По думите му тя няма нищо общо с парламентарната подкрепа на "Атака" към управляващите. Той очаква новият президент на страната да не е агент доносник на ДС, да не ходи на лов, когато горят влакове, както и да е коректен към националния интерес. "Аз вече съм участвал срещу Първанов през 2006... За мен не е проблем да изляза като кандидат и на тези избори... Все още само ние имаме някаква яснота, останалите партии – ДПС, ГЕРБ, "Синята коалиция" - нямат ясни идеи..." - каза Волен Сидеров.

Според него Яне Янев е взел лиценза да раздава присъди и морални оценки. От проверка на ДАНС става ясно, че именно той е човекът, послужил си с измама и фалшификация. Установени са закононарушения в подписката на РЗС за предсрочно прекратяване на мандата на 41-то Народно събрание. От подписаните близо 600 000 души, 757 са проверени. От тях над 400 отричат да са слагали подписа си. Сред подписалите се са хора, които са починали, които живеят в чужбина или пък са в затвора. "250 пък казват, че личните им данни са употребени и че това не са те... тук имаме случай на документна измама и злоупотреба с личните данни. Ясно се вижда, че човекът, който напада, е стъпил на гнила дъска... Ясно се вижда, че целта му е ПР и евтина слава, оттук следва, че няма проблеми и той да е фалшифицирал скандалните записи" - смята лидерът на ,,Атака"

По случая се извършва прокурорска проверка. Ще бъде сезирана и Комисията за защита на личните данни.

http://www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/43798

Veskou

Бих гласувал за Волен, ако съм сигурен, че ще бъде опозиция на ГЕРБ. Въпреки до сега безусловната подкрепа на АТАКА, бих гласувал за него, но жестоко се съмнявам, че Волен ако стане президент ще мине в опозиция на ГЕРБ...

п.п. Интересно ми е дали ВМРО(БНД) ще издигнат кандидат и кой ли ще е? За сега знам само, че ВМРО-НИЕ се готвят за президентските избори.

Цитат на: генерал Вазов - 13 Яну 2011, 21:51:08
Очаквам да видим кандидат президентът на БНРП  (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

Спомням си, че от БНРП кандидат за кмет на София беше д-р Емил Антонов...............
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

генерал Вазов

Ама да не стане така, че да не кандидатирате никой....както винаги досега, де....

Петкан

Като предизборна стратегия кандидатурата на Сидеров за президент е добър ход,защото ще помогне на кандитата на ГЕРБ.
Ad honores

опълченец

Волен беше споменавал и по рано по интервюта и изказванияр че няма проблем да се кандитира за президент и сега официално вече е факт. На практика другите партии още нямат ясен кандитат и ясна идейна платформар а се занимават са разни компромати, които нищо добро няма да им донесът.
Иска ми се герберите да подкрепят Волен, защото Цветанов си върши чудесно работата като вътрешен министър и Кристалина Георгиева е успешен еврокомисар, не като Миглена Кунева.
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

Veskou

Цитат на: опълченец - 14 Яну 2011, 16:20:23
Волен беше споменавал и по рано по интервюта и изказванияр че няма проблем да се кандитира за президент и сега официално вече е факт. На практика другите партии още нямат ясен кандитат и ясна идейна платформар а се занимават са разни компромати, които нищо добро няма да им донесът.
Иска ми се герберите да подкрепят Волен, защото Цветанов си върши чудесно работата като вътрешен министър и Кристалина Георгиева е успешен еврокомисар, не като Миглена Кунева.

Между другото, носеха се някакви слухове, че ГЕРБ щели да подкрепят кандидатурата на Волен в знак на благодарност за подкрепата на АТАКА в парламента.
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Rumbata

Това е фантастика. Колкото и АТАКА да са се променили, все пак в Европа се ползвеат със славата на "националисти", "фашисти", "шовинисти"... че не обичат циганите ("Циганите на сапун!") и прочие, което ние знаем, че не е така, но в либералния свят... Затова и не биха допуснали Сидеров да стане президент. И ЕНП така и ще нареди на бате ви Бойко.
И още един довод в подкрепа на тезата ми: Европа иска да приобщи Турция - поне това е официалната политика на ЕС, не твърдя, че хората искат. Та... не знам как евентуален президент като Сидеров ще отговори на тези изисквания. Няма как просто. Сидеров ще е трети в най-добрия случай. ГЕРБ са силни, защото държат парите, а Левицата, колкото и да не ни е кеф, си има своите симпатизанти и винаги е била или първа или втора политическа сила, ако не по резултати - то по реално присъствие във властта (политическа и икономическа). Това е.
Долу комунистите и ченгетата!

Бръснарят

не го зная тоя Сидеров,не съм му ял боп на кръщенето,да не излезе ,че и той иска да се добере до власта за да краде от бюджета и от кредитите на европейския фонд

AmenhotepTopic starter

Махнах всичкия офтопик в темата! 

Моля ви, спрете да се излагате!

Авитохол-165

Цитат на: Петкан - 14 Яну 2011, 15:21:36
Като предизборна стратегия кандидатурата на Сидеров за президент е добър ход,защото ще помогне на кандитата на ГЕРБ.
По какъв начин ще помогне?

Петкан

Цитат на: Авитохол-165 - 14 Яну 2011, 18:52:36
Цитат на: Петкан - 14 Яну 2011, 15:21:36
По какъв начин ще помогне?
Ще вземе гласове от "столетницата",а иначе шансовете му да спечели са абсолютно никакви.
Ad honores

Авитохол-165

Глупости. Евентуалните гласоподаватели на Сидеров не биха гласували за столетницата, ако той не е кандидат. Е, сигурно има и такива, но те са нищожен брой. Повечето от тези, които ще гласуват за него, биха гласували за кандидата на ГЕРБ, ако Сидеров не се кандидатира.

Петкан

Цитат на: Авитохол-165 - 14 Яну 2011, 22:55:57
Глупости. Евентуалните гласоподаватели на Сидеров не биха гласували за столетницата, ако той не е кандидат. Е, сигурно има и такива, но те са нищожен брой. Повечето от тези, които ще гласуват за него, биха гласували за кандидата на ГЕРБ, ако Сидеров не се кандидатира.
Не бих могъл да съм толкова категоричен,че това са "глупости",защото между избирателите на Сидеров има определен процент,които са с леви убеждения и тези хора ненавиждат еднакво Доган и Иван Костов,т.е. т.н. "десен модел" за тях е неприемлив.
Според тебе защо Сидеров ще участва в тези избори?
Ad honores

Авитохол-165

Цитат на: Петкан - 14 Яну 2011, 23:08:24
Не бих могъл да съм толкова категоричен,че това са "глупости",защото между избирателите на Сидеров има определен процент,които са с леви убеждения и тези хора ненавиждат еднакво Доган и Иван Костов,т.е. т.н. "десен модел" за тях е неприемлив.
Този процент ляво ориентирани не мисля, че е водещ. Кандидатурата на Сидеров ще дръпне повече потенциални избиратели от ГЕРБ, отколкото от БСП. Понеже ме мързи да се обеснявам, ще копна едно мое старо мненийце по този въпрос:
ЦитатВеднага след изборите през 2005 излезнаха изследвания, какви били избирателите на АТАКА, правеше се сравнение с това, как са гласували през 2001. Най-голяма група избиратели на АТАКА през 2005, през 2001 изобщо не са гласували. На второ място беше групата, която през 2001 е гласувала за НДСВ. На трето място бяха тези, които през 2001 са гласували за СДС и едва на четвърто място бяха хората, които през 2001 са гласували за БСП, т. е. избирателите на АТАКА са основно десни, голяма част разочаровани от другите партии. Мога да кажа, че такива са и моите наблюдения, основно хората около мен, които гласуват за АТАКА, са десни, гласували за СДС навремето. Този, който си е ляв, си гласува за БСП, няма какво да се заблуждаваме, червените тикви не можеш ги откажеш от партията майка.

ЦитатСпоред тебе защо Сидеров ще участва в тези избори?
Ами щото смисълът на една партия е, да участва на избори. Щото ако не участваше и подкрепеше кандидатурата на ГЕРБ, щеше да сбъдне нечии прогнози в този форум. Но явно няма. Щото макар и шансът за победа да е почти никакъв, едно добро представяне ще донесе позитиви за партията. И щото ако не се кандидатира, пак ще питаш защо така.

Петкан

ЦитатЩе вземе гласове от "столетницата",а иначе шансовете му да спечели са абсолютно никакви.
Изглежда,че не си ме разбрал правилно,Авитохол!
Сидеров ще вземе гласове от бесепарите и ще смъкне процента на БСП.
Що се отнася до участието му в президентските избори,бих казал,че спазването на олимпийските принципи е добро нещо,но едва ли ще помогне в политиката!?
Ad honores

Similar topics (5)