• Welcome to Българският националистически форум.

Волен Сидеров ще е кандидатът за президент на "Атака"

Започната от Amenhotep, 13 Яну 2011, 21:46:49

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Авитохол-165

Цитат на: Стоян Войвода - 22 Фев 2011, 14:18:00
Сидеров е бил освободен от армията с помощта на активния борец против империализма - Сидеров Старши, документите му са изчезнали от Военното окръжие в Ямбол, както и от Военния отдел в Съвета
Тази прелюбопитна информация ще да е от информационната агенция ЕЖК(една жена каза).

Стоян Войвода

Цитат на: Авитохол-165 - 22 Фев 2011, 20:31:49
Сидеров е бил освободен от армията с помощта на активния борец против империализма - Сидеров Старши, документите му са изчезнали от Военното окръжие в Ямбол, както и от Военния отдел в Съвета
Тази прелюбопитна информация ще да е от информационната агенция ЕЖК(една жена каза).

Не е така, както пишеш! С баща ми са набори и са били съученици. Това го знаят още доста хора, но не го приказват, защото не си струва. Сидеров е орисан по рождение.
Смърт за турци, цигани и предатели

eдин Бългaрин

Волен Сидеров не може и не трябва да бъде избиран за президент на България поради факта, че е саботьор и не е служил в Българската армия, когато всички мъже до 30 години задължително служиха в нея.

По-смешна селска тъпотия не бях чувал скоро.
Първо, в периода 1944 - 1989 Българска армия не е имало - имало е поделение на съветската армия.
Второ - неслуженето в съветската армия не е саботаж срещу България. Трето - аз съм служил, за разлика от повечето поплювковци с жълто около устата тук и прекрасно знам какъв лайнярник беше т.нар. "българска армия" по комунистическо.

Браво на Сидеров, че не се е покварил в клоаката, наречена "българска армия".
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Стоян Войвода

Цитат на: един Бългaрин - 22 Фев 2011, 20:49:21
Волен Сидеров не може и не трябва да бъде избиран за президент на България поради факта, че е саботьор и не е служил в Българската армия, когато всички мъже до 30 години задължително служиха в нея.

По-смешна селска тъпотия не бях чувал скоро.
Първо, в периода 1944 - 1989 Българска армия не е имало - имало е поделение на съветската армия.Второ - неслуженето в съветската армия не е саботаж срещу България. Трето - аз съм служил, за разлика от повечето поплювковци с жълто около устата тук и прекрасно знам какъв лайнярник беше т.нар. "българска армия" по комунистическо.

Браво на Сидеров, че не се е покварил в клоаката, наречена "българска армия".

Не е хубаво да се лъже! Баща ми и негови приятели знаят отлично, че България е била най-верния сателит на СССР и е нямало нито един съвецки войник на територията на България, за разлика от Полша, Чехословакия, Унгария и Източна Германия.
Никакви Съвецки войски не е е имало в годините които си посочил.
Ти, в България ли живееш?

А какво ще кажеш за това:

Циганиите на ВМРО са смешни и неефективни  (mm)

Можеш ли да кажеш: "браво на Сидеров, браво на АТАКА?", а за това че се е скрил (дезертирал) се счита за престъпление не към партията, а към държавата!

Преспанец

Не ми е работа да се меся, ама просто не мога да приема, че не разбираш, че един българин не казва, че СССр е имал поделение тук като сграда и своя войскова част, а че ги е имал в лицето на българската армия. И е много прав.

Авитохол-165

Цитат на: Стоян Войвода - 22 Фев 2011, 20:49:01
Това го знаят още доста хора, но не го приказват, защото не си струва.
Това ако беше вярно, толкова щеше да бъде разнищвано и опявано от помиярските медии от 2005 насам, че всички щяха да узнаят. Информацията си е от агенцията ЕЖК(една жена каза) и това е.

Стоян Войвода

Цитат на: Наско - 22 Фев 2011, 21:19:51
Не ми е работа да се меся, ама просто не мога да приема, че не разбираш, че един българин не казва, че СССр е имал поделение тук като сграда и своя войскова част, а че ги е имал в лицето на българската армия. И е много прав.

Думата "поделение", означава войскова част по-голяма от полк. Не е имало съвецки инструктори, съвецки бойни единици и армията си е била чисто българска без никакви дислоцирани войскови части за разлика от изброените по-горе от мен държави.
България също не е била никога 16 република, като Естония, Молдова, Украина, Литва, Латвия и други от СССР.
Така че службата, която е била давана е била не за СССР или за партията, а за защита на отечеството и народа на България. Точно от тази служба с протекцията на тати е бил изваден кандидатът за президент на България.

Има държави където ако президентът не е служил или няма войнско звание не може да бъде президент.

генерал Вазов

1-во пише се съвеТСки, и второ-дайте пример за такива държави.

Преспанец

Цитат на: Стоян Войвода - 22 Фев 2011, 21:31:42

Думата "поделение", означава войскова част по-голяма от полк. Не е имало съвецки инструктори, съвецки бойни единици и армията си е била чисто българска без никакви дислоцирани войскови части за разлика от изброените по-горе от мен държави.
България също не е била никога 16 република, като Естония, Молдова, Украина, Литва, Латвия и други от СССР.
Така че службата, която е била давана е била не за СССР или за партията, а за защита на отечеството и народа на България. Точно от тази служба с протекцията на тати е бил изваден кандидатът за президент на България.

Има държави където ако президентът не е служил или няма войнско звание не може да бъде президент.

Човек, неприятно ми е, че не можеш да разбереш едно съвсем просто нещо. Двамата с българина защитаваме тезата, че българската армия е съветски сателит, ако така обяснено ще ти стане по-лесно да го схванеш.

Стоян Войвода

Цитат на: Авитохол-165 - 22 Фев 2011, 21:30:14
Цитат на: Стоян Войвода - 22 Фев 2011, 20:49:01
Това го знаят още доста хора, но не го приказват, защото не си струва.
Това ако беше вярно, толкова щеше да бъде разнищвано и опявано от помиярските медии от 2005 насам, че всички щяха да узнаят. Информацията си е от агенцията ЕЖК(една жена каза) и това е.

Как така?! Имало е цели дискусии, статии в официалната преса, интервюта и Сидеров не е могъл да каже нищо.
Хората около мен са на възраст и не са комунисти, а и от моето семейство не обичат комунистите и за това не харесват Сидеров, който е комунист по рождение и ориентация от семейство активни борци против фашизма.
И това ли е от една жена ми каза?

Стоян Войвода

Цитат на: Наско - 22 Фев 2011, 21:36:41

Човек, неприятно ми е, че не можеш да разбереш едно съвсем просто нещо. Двамата с българина защитаваме тезата, че българската армия е съветски сателит, ако така обяснено ще ти стане по-лесно да го схванеш.

Тя, България, и сега е съвецки сателит, защото държавна сигурност е пуснала пипала на всякъде, но това не пречи да се броим за европейци, нали?

генерал Вазов

Стоян Войвода

Цитат на: Norman Schwarzkopf - 22 Фев 2011, 21:36:17
1-во пише се съвеТСки, и второ-дайте пример за такива държави.

Русия, САЩ, Канада, Австралия, Япония, Южна Корея, че даже и северната й съседка.
Заб. Ще внимавам с правописа, обещавам!

Авитохол-165

Точно от тази служба с протекцията на тати е бил изваден кандидатът за президент на България.
Щом ще я караме така, аз заявявам, че ти си бащата на детето, което СерГЕЙ Станишев щял да има.
Колкото твоето твърдение има стойност и тежест, толкова и моето.

Цитат на: Стоян Войвода - 22 Фев 2011, 21:37:28
Как така?! Имало е цели дискусии, статии в официалната преса, интервюта и Сидеров не е могъл да каже нищо.
Дай пример. Засега, продължаваме да ме сме в сферата на ЕЖК.

Стоян Войвода

Цитат на: Norman Schwarzkopf - 22 Фев 2011, 21:39:48
Момче, осъзнай се не се намираш във форума teenproblem.net.

Ами да Ви припомня тогава. Точно Волен Сидеров работеше за "българската" компания МУЛТИГРУП състояща се от гангстери, криминали, борци и ръководена от едно трио с глава генерал Димитър Иванов, шеф на Държавна Сигурност и Илия Павлов баш мафиот.
И това ли не е вярно, ами ако дам снимки?

Similar topics (5)