• Welcome to Българският националистически форум.

Волен Сидеров ще е кандидатът за президент на "Атака"

Започната от Amenhotep, 13 Яну 2011, 21:46:49

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Преспанец

Един българин, много хора просто няма да гласуват.

Очаквам да чуя, че това е в полза на БСП и ДПС.

Авитохол-165

Цитат на: Наско - 23 Фев 2011, 00:21:10
Цитат на: Авитохол-165 - 23 Фев 2011, 00:09:52
Няколко хора в този форум, голям праз. Нещата около Сидеров са известни отдавна, който иска да си плюе, винаги ще си намира поводи да го прави.
Да ти кажа и във форума на Атака беше така. Мен даже 2009 г. ме баннаха, че постнах снимка на Волен с Илия Павлов, без "диверсионни" мисли от моя страна впрочем.
Форумите са някакъв израз на обществено мнение.
Твърде незначителна част от общественото мнение.

Цитат на: Наско - 23 Фев 2011, 00:24:21
Ще го чуеш, защото е така.

Преспанец

Цитат на: Авитохол-165 - 23 Фев 2011, 00:33:23
Колкото е в тяхна полза,толкова е и в полза на Атака и ГЕРБ.

Исперих

Цитат на: един Бългaрин - 22 Фев 2011, 23:21:09
Цитат на: Исперих - 22 Фев 2011, 22:11:24

Този "лайнярник" стоеше срещу най-многобройната армия в нато и същевременно най-големия ни враг! А щом за теб е  "лайнярник", значи си от ония торби дето висяха на висилката вместо да са в отпуска, без да могат да направят и едно коремно.

Излагаш се. Вероятно от глупост и младежка отнесеност.
Не съм висял по никакви висилки и в момента съм в почти същата кондиция, както тогава. Между другото, кгато служих, повечето "войници" бяха точно торби, за каквито говориш. Повечето не можеха и да си помислят да направят 60 лицеви опори за 60 секунди.. какво говоря, повечето не можеха да направят 60 опори и за месец..
Продължавам да твърдя, че армията, която по онова време биваше наричана "българска", всъщност си беше поделение на съветската и като качество беше ПЪЛЕН лайнярник - от войниците, през преките им командири, та до лоените топки в генщаба.
Униформена сган - това бе БА.

Поредната далновидна постъпка на Сидеров.

Лалов ме определя на пенсия, ти пък на младеж. Вземете да координирате партийните действия! Не знам ти кога си служил, но когато аз служих от 8 човека, които заедно влязохме в казармата, т.е. наборът ми, само 1 (един) беше торба. Но трябва да можеше да го видиш след шест месеца каква пружинка беше станал. До тук ставаше въпрос само за гимнастическите уреди. Верно в началото на кроса - 3 000 м, някои настина дори припадаха, но трябва да можеше да видиш и тях след шест месеца как не им правеше впечатление това разстояние. Отделно от това след първата година правихме и три пъти марш на скок, който всички завършихме. Всичко това поне за седмината ми набори, защото аз бях активен спортист преди и след службата, се дължи на казармата, която ти наричаш лайнярник. И за да е наистина достоверно писанието ми ще кажа, че единствения лайняр от офицерите в поделението, в което служих беше ЗКПЧ -то. Всички останали командири бяха истински родолюбци!
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Исперих

Един българин, много хора просто няма да гласуват.

Има време да ги убедим да гласуват с недействителна бюлетина!

Исперих

Цитат на: един Бългaрин - 23 Фев 2011, 00:18:24
Интересното в тази тема е, че плювачите на Сидеров всъщност не продумват и дума по въпроса за кого ще гласуват. Явно няма да е за Волен.. остават следните възможности:
- жалката, мазна комунистическа очиларка Меглена Кунева;
- Стефан Делон, респ. Ален Данаилов - впиянчен, тлъст, комуноиден нагаждач;
- Димо Гяуров - жалкият "разузнавач', благодарение на когото мед. сестрите ги тресе тока години наред в либийските зандани;
- Краси Каракачанов - лоената комунистическа топка, доносникът от ДС, дето продължава да се пише "патриот".
- Асан Омеров, познат на олигофрените като Алексей Петров - мафиотски боклук и нов любимец на пендела Тони Сираков.

Нещо такова ще да е изборчето на яростните плювачи и хвърлячи на помия, лайна и гной по АТАКА и Сидеров.
Пожелавам им успех.  :-)

Ами ако никой не става...

опълченец

Волен Сидеров е най адекватната кандитаура за мене. Поне от споменатите в пространсвото имена на Цветанов и Кристалина Георгиева и двамата се справят добре за сега на постовете си и трябва да продължат да работят, а глава на нацията трябва да е човек християн и националист, с визия за държавата като Волен!
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

Стоян Войвода

Аз искам да гласувам за Аменхотеп, защото е истински националист. Малко не ми харесва, че пише на английски името си, както и други националисти във форума, но това не е проблем.
Аменхотеп е малко по-голям от мене и няма връзки с мафията и това е втория проблем на човека.
Искам той да стане Президент на Република България, защото е честен и се бори за национализма, готов е да жертва живота си за отечеството и защото не знае думата "компромис" срещу враговете на нашата мила държава.
Смърт за турци, цигани и предатели

Стоян Войвода

С уважение към всички, но трябва да отивам на тренировка.  (:|
Смърт за турци, цигани и предатели

Авитохол-165

Цитат на: Наско - 23 Фев 2011, 00:35:22
Не, не е.
По-висока изборна активност, по-малко проценти за ДПС. Ниска изборна активност, ДПС потриват ръце.
Просто е.

Преспанец

Това важи по принцип за парламентарни избори, когато гониш бариера от 4%.

Исперих

Цитат на: Авитохол-165 - 23 Фев 2011, 22:03:37
Цитат на: Наско - 23 Фев 2011, 00:35:22
Не, не е.
По-висока изборна активност, по-малко проценти за ДПС. Ниска изборна активност, ДПС потриват ръце.
Просто е.

Точно така, прав си! Хайде да те използвам да ми ходатайстваш пред Волен, АТАКА да прокара в парламента идеята за недействителната бюлетина :eusa_pray: Изборната активност ще удари в тавана, а ДПС ще си потрива задника! Ето ти едно предизвикателство, което  заслужава труда на всеки националист!

Авитохол-165

Цитат на: Наско - 23 Фев 2011, 22:11:01
Това важи по принцип за парламентарни избори, когато гониш бариера от 4%.
Важи за всякакви избори. Имаме няколко стотин хиляди турчоля, които гласуват доста нахъсано и няколко милиона българи, много от които обичат по време на избори да си чешат хyя. И колко повече българи предпочетат да си почешат хyя, толкова повече гласът на рязаните придобива повече тежест. Затова ДПС винаги накланя везните на президентски избори, затова в региони, където българи и турчоля са 50:50, почти винаги печелят рязаните и затова ДПС въобще ги има на политическата карта.

Цитат на: Исперих - 23 Фев 2011, 22:18:56
Точно така, прав си! Хайде да те използвам да ми ходатайстваш пред Волен, АТАКА да прокара в парламента идеята за недействителната бюлетина :eusa_pray: Изборната активност ще удари в тавана, а ДПС ще си потрива задника! Ето ти едно предизвикателство, което  заслужава труда на всеки националист!
Дай кратко описание на този принцип. Волен съм го виждал само на митинги. Не е ли по-добре просто да се направи гласуването задължително?

Исперих

Цитат на: Авитохол-165 - 23 Фев 2011, 22:24:24
Цитат на: Исперих - 23 Фев 2011, 22:18:56
Дай кратко описание на този принцип. Волен съм го виждал само на митинги.

"Времето до изборите е достатъчно, за да наложим Института на недействителната бюлетина. На практика това значи всяка една недействителна бюлетина да бъде отчетена като такава, т.е. да бъде документирано, че гласоподавателят гласувал чрез зачертаване на всички кандидати, смята че никой от издигнатите не заслужава доверието му и заявява, че  на тяхно място трябва  да бъдат издигнати други. При 50+1 % недействителни бюлетини се насрочват нови избори. Това е начинът да объркаме сметките на партиите. Друг е въпросът, че без утвърждаването на Института на недействителната бюлетина, всички недействителни бюлетини, както и всички негласували, се разпределят пропорционално на постигнатите резултати от партиите.
В тази връзка смятам, че има смисъл да си размърдаме задниците, за да спрем новата вълна от партийни послушковци устремили се към държавната ясла!"

"Всички тези неща дето си ги говорим, няма как да станат ако не излезем на улицата. ....... смятям, че е много важно да постигнем и зачитането на недействителните бюлетини, като ако те са 51 % от всички бюлетини да следват нови избори без право да се кандидатират досегашните кандидати. Дайте да дискутираме и това, защото за мен ще е много ценно вашето мнение. Щом в Африка успяха да се организират по интернет, защо и тука да не успеем. Друг е въпросът, че там най-вероятно има външно финансиране."

ЦитатНе е ли по-добре просто да се направи гласуването задължително?

Не е по добре, защото ако това бъде прието в избирателния закон, възможностите ще си останат същите, а целта е да се ограничат някои лица, които от 10-20 години са несменяеми кандидати.

Авитохол-165

Глупаво, така ще си правим избори безкрай, като през това време ще си управлява служебен кабинет на президента.

Similar topics (5)